A 21. századi orvoslás korában egyik legfőbb küldetésünk, hogy Ön rövid időn belül kiemelkedően magas színvonalú szakorvosi ellátásban részesüljön. Vállalásunk, hogy a MIND Klinikán ez két héten belül megtörténik. Az ellátás hatékonyabbá tételét, a diagnózis és terápiás terv mielőbbi felállítását a Klinika egy új, az Egyesült Államokban már sikerrel alkalmazott szemlélet révén tudja elérni. Az egyes szakterületeken több különböző szakmát képviselő szakorvos dolgozik együtt. Az ellátás hatékonyságának javításában jelentős szerep jut a digitális anamnézis-felvételnek, mely megelőzi a személyes konzultációt. A konzultáció orvosok és orvos asszisztensek szoros együttműködésével valósul meg: a kórelőzmény és jelen panaszok feltárását orvos asszisztens végzi, így az orvos a valódi döntéshozatali feladatra fókuszál, a diagnózis és terápiás terv felállítását végzi. Mindezt a gyógyító tevékenységet segíti a telemedicina szolgáltatás, mely révén gyorsan, egyszerűen, saját otthonából konzultálhat orvosainkkal, így akár első szakorvosi vélemény, akár állapotkövetés célját szolgáló kontroll vizit, vagy másodvélemény alkotását szolgáló konzultáció is megvalósulhat.

A továbbiakban részletes tájékoztatást kap a klinikáról, a bejelentkezés menetéről, a kitöltendő űrlapokról, a leleteinek megosztásáról, valamint a betegbiztosításokkal kapcsolatos tudnivalókat is itt találja.


A MIND Klinikára online és telefonon is foglalhat időpontot. Ebben a videóban kolléganőnk ismerteti a bejelentkezési folyamatot, segítve ezzel hogy Ön mihamarabb időponthoz jusson a választott szakrendelésre!

HOL VÁR ÖNRE A MIND KLINIKA?

Annak ellenére, hogy a digitalizáció az orvoslást is jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja, az orvos-beteg találkozásnak mindennél fontosabb szerepe van a gyógyítási folyamatban. Személyes konzultációink helyszíne a 2020-ban nyílt MIND Klinika, Buda központi, frekventált, könnyen megközelíthető részén.

Klinikánk a 2. kerület szívében a Millenáris Parkban (1024 Lövőház utca 39.) várja a betegeket, a közlekedési csomópontnak számító Széll Kálmán tér közvetlen szomszédságában. A régi, impozáns épületben egy modern, a 21. századi igényeket meghaladó egészségügyi intézményt álmodtunk meg és hoztunk létre, ahol minden és mindenki az Ön gyógyulását szolgálja.

Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető az intézet. Videónkban bemutatjuk a MIND Klinika pontos elhelyezkedését, és hasznos tippeket adunk a parkolással kapcsolatban is.
A MIND Klinika teljes mikrobiom térképet készít a székletgenomikai vizsgálat során. Mielőtt szolgáltatót választ, érdemes összehasonlítani, hogy melyik SGT teszt milyen mélységben vizsgálja a bélflórát és milyen kiértékelés tartozik hozzá. A videóban kolléganőnk részletesen bemutatja a klinikánk által nyújtott átfogó mikrobiom diagnosztikai vizsgálatot.

A székletgenomikai vizsgálat eredményessége a megfelelő mintavételen is múlik. A kit használata nem bonyolult, de a legtöbben először találkoznak vele. Ebben a videóban bemutatjuk, hogy hogyan kell a mintát levenni, és mire kell odafigyelni.