Tudástár

Buddha tál verseny

BUDDHA BOWL – SOKAT A JÓBÓL

Nevezz a MIND Klinika Buddha tál versenyére, és játssz értékes konyhai eszközökért!

A piacok és az árusok polcai roskadoznak a szebbnél szebb gyümölcsöktől és zöldségektől, a friss, egészséges árutól. De, hogy még nagyobb kedvet csináljunk ezekhez a rostban gazdag, a bélflórát támogató ételekhez, útjára indítjuk az első Vegán Buddha tál versenyt.

Egy Buddha tál elkészítése már önmagában élvezet, de ha most készítesz róla egy fotót, mielőtt elfogyasztanátok, akkor értékes konyhai eszközöket nyerhetsz!

Mit kell tenned, hogy akár egy Phillips Airfryer XXL boldog tulajdonosa lehess?

1.    Állítsd össze saját vegán Buddha tálad (arról, hogy mit tartalmazhat és mit nem egy kicsit lejjebb olvashatsz bővebben)!

2.    Készíts róla egy étvágygerjesztő fotót, valamint egy másikat is, melyen te is szerepelsz. – Szelfizz a Buddháddal!

3.    Küldd el nekünk a képeket a buddhatal@mind.hu e-mail címre, a részletes, hozzávalókat is tartalmazó recepttel és a neveddel. Az elfogadó nyilatkozatot se feledd amit lentebb találsz !

Ki lehet a nyertes?

A versenynek 4 díjazottja lesz. A szakmai zsűri 3 helyezettet választ ki, a közönségdíjat pedig az nyeri, aki a Facebookon a legtöbb kedvelést (lájkot) szerzi a beküldött fotójára, melyet egy Facebook albumban teszünk közzé.

MIT NYERHETSZ?

Airfr

Szakmai 1. díj:
Philips Airfryer XXL – olaj nélküli meleglevegős sütő

Turmix

Szakmai 2. díj:
Tefal BL81G831 Perfectmix - Turmixgép

Bosch

Szakmai 3. díj:
Bosch MES20A0 gyümölcs és zöldségcentrifuga

Tejkeszito

Közönség díj:
Vegital Silver Digital 1,3 l – növényi italkészítő

Mit tartalmazhat Buddha tál?

 Versenyünk Buddha tálja, vegán elveken alapszik, ezért a következőket tartalmazhatja:
·        Zöldségeket
·        Gyümölcsöket
·        Gabonaféléket (és/vagy álgabona féléket)
·        Magvak
·        Fűszereket
·        Növényi olajokat
·        Fehérje tartalmú növényi termékeket (pl.: bab, csicseriborsó, tofu)

A verseny szabályai szerint az alábbiakat nem tartalmazhatja a Buddha tál:
·        Hozzáadott édesítőszert: cukor, mesterséges édesítőszer, méz
·        Búzalisztet tartalmazó élelmiszert
·        Alkoholt
·        Húsokat, halakat
·        Tejtermékeket
·        Bő olajban sütött alapanyagok (étolaj nem megengedett, minimális mint pl: olívaolaj, tökmagolaj, lenmagolaj igen!)

Hogyan zajlik majd a zsűrizés?

A beküldött Buddha tálak fotóit és a recepteket egy szakmai zsűri fogja értékelni. Kiválasztják 10 legjobb pályamunkát, melyhez beszerzik az alapanyagokat és egy közös zsűrizés keretén belül elkészítik és értékelik. A közös értékelést és kóstolást követően kiválasztják a szakmai zsűri első 3 helyezettjét.

A zsűri tagjai: 

·        Fancsikai Eszter Vegamama, a @vegamamabanana @nemakarokbeleszolni Instagram oldalak és a Vegamama Youtube csatorna tartalomgyártója, influenszere.
·        Berecz Réka, a MIND Klinika dietetikusa
·        Kaptás Erika, fotográfus

A közönségdíjat az nyeri, aki a MIND Klinika Facebook oldalán közzétett albumban közzétett fotójára, a legtöbb kedvelést szerzi meg 2021. június 29. és július 4. 12:00 óra között.

Fontos dátumok, a verseny időtartama:

A Buddha tál verseny 2021. június. 18-án startol.

A fotókat és a recepteket 2021. június 28-ig 12:00 (délig) lehet beküldeni, a buddhatal@mind.hu címre.

A közönség díjért folytatott lájkverseny 2021. június 29-én indul, a képeket tartalmazó Facebook album közzétételének időpontjában, és 2021. július 4-én 12:00 délben zárul le. 

A közös zsűrizés és a 10 legjobb közé beválasztott Buddha tál elkészítésének időpontja:

2021. július 4. 16:00 óra.

Eredményhirdetés: 2021. július 7. szerda. Ekkor kerül kihirdetésre a szakmai 1. 2. 3. díj, valamint a közönségszavazás nyertesének neve is, Facebook oldalunkon.

Inspirációt gyűjthettek Fancsikai Eszter, Vegamama YouTube csatornájáról, aki maga is készített a napokban egy Buddha tálat! Nézzétek meg!

A pályaműveket pedig ide várjuk: buddhatal@mind.hu 2021. június 28. délig. Fontos, hogy egy ember, csak egy receptet nevezhet a versenybe!

Még egy fontos apróság! Ezt mondatot a pályázat beküldésekor másold be az e-mail szövegébe. Köszönjük!

 „A MIND Klinika Kft. által szervezett „Buddha tál” nyereményjáték Játékszabályzatát és Adatkezelési Tájékoztatóját megismertem és elfogadom, és hozzájárulok a személyes adataimnak az Adatkezelési Tájékoztatóban írtak szerinti kezeléséhez.”

Sok sikert kívánunk, bízunk benne, hogy sokan kaptatok kedvet játékunkhoz!
A MIND Klinika csapata

 A részletes játékszabályzatot, pedig ide kattintva tudjátok megtekinteni, és a Adatvédelmi tájékoztató, pedig ezen a linken érhető el!