Üdvözljük a biztonságos klinikai vizsgálatok világában!

Mint azt Ön is jól tudja, a manapság használatban lévő patikai forgalomban elérhető gyógyszerkészítmények a hivatalos forgalmazásukat jóval megelőzően klinikai (fázis) vizsgálatokon mentek keresztül. (Mik is ezek a „fázis” vizsgálatok? Bővebben: Legfontosabb számunkra, hogy betegeink gyógyulását a lehető leghamarabb és a legnagyobb mértékben segítsük. Jelenleg II. és III. fázisú klinikai vizsgálatokat végzünk, speciálisan képzett „study team”-ünk segítségével. 
A vizsgálócsapatunk létrehozása során a kimagasló szaktudás mellett az empátiakészség és a magas színvonalú koordinációs képesség voltak a fő szempontok MIND az orvosok, MIND a nővérek esetében. 


A Klinikánkon zajló vizsgálataink/kezeléseink során a

betegek biztonságára különösen nagy hangsúlyt fektetünk.  

Vizsgálataink során a legkorszerűbb készülékeket (pl. májbegek vizsgálata során a GE MR-t) is bevetjük a legmagasabb színvonalú képalkotás érdekében a megfelelő betegek kiválasztása, illetve a kezeléseink hatékonyságának ellenőrzése céljából.

Jelenleg több klinikai vizsgálatunk is folyamatban van pl. gasztroenterológia (zsírmáj) és neurológia (migrén) területén.

Több nemzetközileg is elismert gyógyszergyárral működünk együtt, kutatásaink közösen zajlanak.

Amennyiben kérdése van, írjon nekünk a study@mind.hu e-mail címre, vagy kezdeményezheti az érdeklődést az alábbi gombra kattintva.

Reméljük Önnek is segíthetünk már ma a holnap gyógyszerével!


Elérhetővé vált a zsírmáj gyógyszeres kezelése klinikai vizsgálatunk keretében

Elérhetővé vált a zsírmáj gyógyszeres kezelése klinikai vizsgálatunk keretében, mellyel a világ élvonalához tartozunk! A kutatásról bővebben ebben a cikkünkben olvashat! A klinikai vizsgálatokkal kapcsolatos konzultáció és vizsgálat Önnek kizárólag az idejébe kerül, a kezeléshez (amennyiben szükséges) csupán személyes beleegyezése szükséges és teljesen térítésmentes.

Előzetes időpont egyeztetéshez az alábbi gombra kattintva írjon nekünk!