Kardio Urh Sm

A jelenleg elérhető legmagasabb színvonalú diagnosztikára kiemelt hangsúlyt fektettünk, így a magán szolgáltatásban egyedülállóként hozzáférhetővé vált klinikánkon a 4D Echocardiographiás vizsgálat, mely során sugárterhelés nélkül a komolyabb vizsgálati módszerek segítségével pontosabb prognózisokat tudunk felállítani, pl. a szívbillentyűk vizsgálata precízebbé, pontosabbá válik. A vizsgálat során a páciensek külön monitoron láthatják az egyik legfontosabb szervük szerkezetét.

További részletesebb információ a GE Healthcare Vivid E95 szív és érrendszeri ultrahang berendezésről az alábbi gombra kattintva érhető el.

GE Vivid E95 ULTRAHANGKlinikánkon szintén elérhetővé vált a legújabb technológiai újításokat is tartalmazó 3 Tesla-s GE SIGNA Architect MR készülék, mely segítségével (a szintén sugárterhelést nélkülöző) a Szív MR vizsgálata rövid időn belüli leletezéssel helyben elvégezhetővé válnak.

A fenti rövid betekintő alapján bízunk benne, hogy Ön is érzékeli mennyire fontos számunkra a minőségi betegellátás, a beteg biztonság és a beteg elégedettség. 

Emiatt kérjük lelkiismeretesen készüljön elő és szánjon elég időt a vizsgálatra, amennyiben a klinikánk látogatását tervezi. A kardiológia szakterület tekintetében minden az Ön számára hozzáférhető dokumentációt hozzon el magával az első találkozásra, hogy minél teljesebb kórelőzményből tudjunk dolgozni így az esetleges szükségtelen vizsgálat ismétlések elkerülhetővé válnak. (Amennyiben teheti, a vizsgálatát megelőző napokban néhány alkalommal mérjen otthonában vérnyomást, a készüléke által mért vérnyomás értékeket és pulzusszámokat írja fel és hozza magával a naplóját). A kardiológiai vizsgálatok során filozófiánk, hogy a beteg minden kérdése megválaszolásra kell, hogy kerüljön. Emiatt minden esetben Önre koncentrálunk, a vizitek alapidejét is ebben a szellemben alakítottuk ki. Ezzel elkerülhetővé válnak a torlódások, a betegek és/vagy orvosok frusztrációja is egyben.

Reméljük, hogy igazán jól érzi majd magát nálunk!

HAMAROSAN KARDIOLÓGIÁNKRA IS TUD IDŐPONTOT FOGLALNI!

KÉRJÜK TÉRJEN VISSZA!